• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

DISCOVERY I RI - VARIANTI I PARË

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • MOTORI DHE PERFORMANCA

  Tërheqja

  Motori Tërheqja Transmisioni
  Fuqia (kW/PS)
  Momenti Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. i cilindrave
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 190/258 600 1,750-2,250 2993 6

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph (0-60mph)
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  Filtër nafte
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik 209 (130)
  8.1(7.7) 85 Standard
 • EKONOMIA E KARBURANTIT

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
  Konsumi jashtë-urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
  Konsumi i kombinuar litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse Emetime të kombinuara të CO2 (g/km) 5 ulëse / 7 ulëse
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik 8.3 (34.0)
  6.5 (43.5)
  7.2 (39.2) 189
 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4970mm
  • GJERËSIA
   2220mm (me pasqyra të hapura) / 2073mm (me pasqyra të palosura)
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1692mm*
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   228mm/284mm*
  • LARTËSIA
   1888mm
  • KËNDI I AFRIMIT (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   29°/34°
  • KËNDI I PLATFORMËS (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   22.2°/27.5°
  • KËNDI I I NISJES (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   27°/30°
  • KTHESA RROTULLUESE
   Lartësi operimi 12.3m
   Mur-më-mur 12.7mRrotullime timoni majtas-djathtas 2.7

  *Vetëm suspensioni me ajër elektronik.

 • TIPARET STANDARDE

  KARROCERIA

  • Doreza dyersh me ngjyrë trupi- Xham i parmë akustik i laminuar
  • Xham i pasmë me ngrohje me fshirëse larëse
  • Drita afrimi te dyert
  • Pasqyra dyersh me zbehje automatike- Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios- Çengel i parmë dhe i pasmë

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmsision automatik me 8 shpejtësi- Kuti transferimi me dy shpejtësi (gama e lartë/ulët) me Reagim Terreni me modalitet Rock Crawl*
  • Suspension ajri elektronik
  • Teknologjia Ndal/Ndiz
  • Frenim Autonom në Rast Urgjence (AEB)
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)- Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)- Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)- Kontroll Elektronik i Tërheqjes (ETC)- Asistenca në Terren Kodrinor- Kontrolli Dinamik i stabilitetit (DSC)- Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)- Frena Elektrike Parkimi (EPB)- Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)- Kontroll përshpejtimi gradient (GAC)- Kompjuter bordi

  KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË

  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim për drejtuesin dhe pasagjerin- Doreza të parme dhe të pasme- Sirtar kroskoti me ndriçim, overhead console downlight, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhi dhe dritë harte- Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Pragje me ndriçim
  • Tapete cilësore
  • Zgjerim lëkure
  • Mbajtëse gotash dyshe me kapak
  • Çengel për trastën e pazarit
  • Sirtar dytësor kroskoti i sipërm
  • Mbajtëse syzesh dielli

  SIGURIA

  • Paralamërim akustik për rripin e sigurisë (deri në reshtin e tretë)
  • Jastëkë ajri para
  • Drita rreziku nën frenim të fortë
  • Alarm perimetri
  • Hapje kufizuesish në rast përmbysjeje
  • Jastëkë ajri anësorë

  MULTIMEDIA

  • Ekran me prekje 10”
  • Lidhje Bluetooth®
  • Digital Audio Broadcast (DAB) Radio
  • InControl Protect Navigacion nëpërmjet InControl Touch Pro
  • InControl Remote Premium
  • Shërbime InControl Pro
  • InControl Apps
  • Pikë karikimi 12V (sirtari i sipërm i kroskotit)- Dy porta USB (rreshti i dytë) *Standard në motorët TD6 dhe Si6. I disponueshëm si opsional për motorët SD4. Nuk është i disponueshëm për motorët TD4.