• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

UDHËTIME TË PËRVOJËS LAND ROVER

Kjo është mundësia juaj që të viheni pas timonit të një Land Rover dhe të dilni nga rruga e shtruar për udhëtime emocionuese dhe sfiduese në të gjithë botën. Mësoni të gjitha në lidhje me aftësitë e automjetit nën syrin vigjilent të instruktorëve të klasit botëror.

UDHËTIME TË AVENTURËS LAND ROVER

Prisni më të mirën e udhëtimit luksoz. Bashkohuni me ne ndërsa përshkojmë nëpër destinacione globale pas timonit të automjeteve më të fundit Land Rover për të gjitha terrenet, duke shijuar planifikimin e përpiktë, njohuri vendase të pakrahasueshme dhe prekje luksoze.

SPONSORIZIMI

Queen's Birthday Party

UK Queens Birthday Party

Ambasada Angleze në Kosovë çdo vit feston ngjarjen e Ditëlindjës të Mbretëreshës së Anglisë. Kompania LTG Land Rover Kosova është krenar që çdo vit është sponzor i ngjarjës Queen's Birthday Party.