• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Opsione dhe aksesorë

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshme në të gjitha modelet. Ju lutemi na kontaktoni për më tepër informata.

  Opsione të karrocerisë

  Opsione të karrocerisë

  TAVAN PANORAMIK

  Tavani panoramik prej xhami të fiksuar ose me hapje opsional rrit ndjenjën e hapësirës në tapicerinë e automjetit dhe mbush me dritë natyrore, ku përfitojnë të tre rreshtat e ulëse ve. Qelqi i përforcuar ka nuancë të errët për të mbajtur një temperaturë të rehatshme brenda kabinës.

  SHKARKO NJË BROSHURË

  Opsione të tapicerisë

  • TAPICERI E GJITHANSHME
   TAPICERI E GJITHANSHME

   Shtatë ulëse t opsionale me madhësi të plotë të Discovery-t të ri, me të vërtetë janë shembull i rehatisë dhe gjithanshmërisë. Modelet HSE dhe HSE Luxury gjithashtu kanë opsionin ulëse me Palosje Inteligjente që mund të konfiguroni duke përdorur butonat në hapësirën e bagazhit, në ekranin kryesor me prekje ose përmes telefonit inteligjent me aplikacionin InControl Remote. Krahas kësaj, mund të rrisni hapësirën ruajtëse të brendshme me një sërë zgjidhjesh inteligjente.

  • HAPËSIRA E RIPËRKUFIZUAR
   HAPËSIRA E RIPËRKUFIZUAR

   Vëmendje për detaje. Materialet më të mira. Mund të zgjidhni ndërmjet ulëse ve prej lëkure Windsor të grimcuar, si dhe pjesë opsionale të tjera, duke përfshirë kornizat prej alumini linear të fshirë, rimesove prej lisi me hije natyrore, lisi qymyrdruri dhe lisi qymyrdruri me shkëlqim. Çfarëdo që të zgjidhni, pa dyshim do ta bëni makinën tuaj edhe më dalluese dhe individuale.

  • KONTROLLI I KLIMËS
   KONTROLLI I KLIMËS

   Për të siguruar tapiceria është në temperaturë perfekte, pavarësisht nga moti jashtë, Discovery i ri përmban një sistem shumë efikas të kontrollit të klimës të disponueshëm në dy, tre ose katër zona konfigurimi. Rezultati i një programi zhvillimor tepër të rreptë, sistemi është testuar në kushte të botës reale në temperatura që variojnë nga -40 deri në +50°C.

  Opsionet e Paketave

  Opsionet e Paketave

  Opsionet e Paketave

  PAKETA DINAMIKE E PLOTË E DIZAJNIT

  Një dizajn unik i parakolpeve, rrota 21” ose 22” në ngjyrë gri të errët dhe një zgjedhje e çatisë së kontrastit të zezë ose gri shtojnë praninë e padyshimtë të automjetit. Karakteristikat e mrekullueshme Narvik Black përfshijnë grilën unike me rrjetë, grykat, shkrimin Discovery dhe kupat e pasqyrave. Në tapiceri, mikrotubat me shtresa alumini të errët me fshirje dhe rrjete titani i shtojnë ndikimit të tre ulëse ve me zgjedhje të lëkurës Windsor në tre ngjyra.

  NDËRTO VETË

  Opsionet e Paketave

  Opsionet e Paketave

  PAKETA MODELI I ZI

  Për një efekt të mrekullueshëm, Discovery i ri mund të personalizohet me paketën opsionale Dizajni i Zi për modelet SE, HSE dhe HSE Luxury. Paketa Dizajni i Zi përfshin një grilë Narvik të zezë, gryka parafangosh dhe kupa pasqyrash, me shkrim Black Discovery mbi kofano dhe derën e bagazhit. Disponohet një zgjedhje e madhësisë së rrotave prej 20”, 21” dhe 22” të zeza me shkëlqim në varësi të modelit.

  NDËRTO VETË

  Aksesorë

  • SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO
   SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO

   Sistemi Kliko dhe Vazhdo është një sistem shumëfunksional i mbështetjes për pasagjerët e radhës së dytë. Mbërthehet midis mbështetëseve të kokës dhe mund të shtohen pjesë të tjera për të mbajtur tablete, çanta, këmisha dhe xhaketa. Sistemi mund të hiqet lehtësisht kur nuk është në përdorim.

  • HAPËSIRA E NGARKIMIT
   HAPËSIRA E NGARKIMIT

   Ndarja e hapësirës së bagazhit ndihmon në optimizimin e ulëse ve të radhës së dytë me funksionalitet animi. Një ndarës i hapësirës së bagazhit mund të vendoset për të ndarë hapësirën e ngarkesës në dy pjesë, ndërsa një tapet gome mund të mbrojë dyshemenë e hapësirës së ngarkesës nga papastërtia e përgjithshme dhe pajisjet e lagëta.

  • KARIKIMI I TELEFONIT
   KARIKIMI I TELEFONIT

   Bazamenti iPhone® Connect dhe Charge Dock dhe Mbajtëse Gotash Karikuese me Valë** përdorin hapësirën qendrore të mbajtëses së gotave për shikueshmëri të telefonit gjatë karikimit. Bazamenti është i përputhshëm me iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S dhe iPhone 5SE.

  • TRANSPORTUESI I BAGAZHEVE
   TRANSPORTUESI I BAGAZHEVE

   Projektuar ekskluzivisht në alumin të argjendtë me elemente kontrasti të zi, ky transportues i markës Land Rover, me kapacitet ngarkese prej 61 kg, vjen me panele anësore të integruara për siguri më të madhe. Baza e shinave dhe shiritat e zgarës janë të domosdoshme për këtë pajisje praktike.