• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

  Karakteristikat kryesore

  • PROJEKT I GJITHANSHËM
   PROJEKT I GJITHANSHËM

   Gjithanshmëria e kabinës theksohet nga paraqitja e lehtë e konfigurueshme me shtatë ulëse dhe shumë hapësirë ruajtëse, me përdorim inteligjent të hapësirës dhe rehati të rafinuar. ulëse me Palosje Inteligjente ju lejon të konfiguroni radhën e dytë e të tretë duke kontrolluar komandat e vendosura në hapësirën e ngarkesës, nëpërmjet ekranit kryesor me prekje ose edhe në distancë nëpërmjet telefonit tuaj inteligjent.

  • TEKNOLOGJIA INTELIGJENTE
   TEKNOLOGJIA INTELIGJENTE

   Teknologjitë më të fundit të automjetit dhe të info-zbavitjes janë të përfshira për të ofruar nivelet më të larta të aftësisë, lidhshmërisë dhe informacionit. Që nga zgjedhja e sistemeve audio Meridian™ deri në inovacione si InControl Touch Pro dhe një sërë asistencash të drejtimit, parkimit dhe rimorkimit, ka një botë në majën e gishtave tuaj.

  • AFTËSIA MË E MIRË NË KLASË
   AFTËSIA MË E MIRË NË KLASË

   Discovery i ri jo vetëm që duket vërtet në shtëpi brenda në qytet, por gjithashtu udhëton pagabueshëm jashtë rrugës së shtruar. Ajo e çon aftësinë rimorkuese në një nivel të ri, me kapacitet deri në 3.500 kg dhe një sërë veçorish në dispozicion për të ndihmuar në rimorkimin e lehtë dhe të sigurt. Ndërkohë, gjeometria e saj e optimizuar e shoqëruar me teknologjitë unike të Land Rover siguron që ajo të ofrojë aftësi në të gjitha terrenet që udhëheqin në klasë.

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca