• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

DISCOVERY - HSE LUXURY

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • MOTORI DHE PERFORMANCA

  Tërheqja

  Motori Tërheqja Transmisioni
  Fuqia (kW/PS)
  Momenti Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. i cilindrave
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 132/180 430 1500 1999 4
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 177/240 500 1500 1999 4
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 190/258 600 1,750-2,250 2993 6
  Si6 3.0 litërsh me benzinë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
  8 shpejtësi 250/340 450 3,500-5,000 2995 6

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph (0-60mph)
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  Filtër nafte
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik 189 (117)
  10.5 (9.9) 77 Standard
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik 207 (128)
  8.3 (8.0) 77 Standard
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik 209 (130)
  8.1(7.7) 85 Standard
  Si6 3.0 litërsh me benzinë automatik 215 (133)
  7.1 (6.9) 89 n/a
 • EKONOMIA E KARBURANTIT

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
  Konsumi jashtë-urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
  Konsumi i kombinuar litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse Emetime të kombinuara të CO2 (g/km) 5 ulëse / 7 ulëse
  Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.2 (39.2) / 7.4 (38.2)
  5.6 (50.4) / 5.7 (49.6)
  6.2 (45.6) / 6.3 (44.8) 163 / 166
  Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.7 (36.7) / 7.8 (36.2)
  5.6 (50.4) / 5.8 (48.7)
  6.4 (44.1) / 6.5 (43.5) 168 / 171
  Td6 3.0 litërsh me naftë automatik 8.3 (34.0) / 8.3 (34.0)
  6.5 (43.5) / 6.5 (43.5)
  7.2 (39.2) / 7.2 (39.2) 189 / 189 
  Si6 3.0 litërsh me benzinë automatik 14.2 (19.9) / 14.2 (19.9)
  9.3 (30.4) / 9.3 (30.4)
  10.9 (26.0) / 10.9 (26.0) 254 / 254

  *Shifrat e konsumit të karburantit mund të përmirësohen me rrotat Aero.

 • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4970mm
  • GJERËSIA
   2220mm (me pasqyra të hapura) / 2073mm (me pasqyra të palosura)
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1692mm*
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   228mm/284mm*
  • LARTËSIA
   1888mm
  • KËNDI I AFRIMIT (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   29°/34°
  • KËNDI I PLATFORMËS (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   22.2°/27.5°
  • KËNDI I I NISJES (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
   27°/30°
  • KTHESA RROTULLUESE
   Lartësi operimi 12.3m
   Mur-më-mur 12.7mRrotullime timoni majtas-djathtas 2.7

  *Vetëm suspensioni me ajër elektronik.

 • TIPARET STANDARDE

  KARROCERIA

  • Grilë Atlas me qarkim Narvik Black
  • Gryka Dark Atlas me qarkim Narvic Black
  • Doreza dyersh me ngjyrë trupi- Shkrim Discovery në Brunel (kofano dhe derë bagazhi)- Xham i parmë akustik i laminuar
  • Xham i pasmë me ngrohje me fshirëse larëse
  • Drita afrimi te dyert
  • Pasqyra dyersh me ngrohje, me komandim dhe drita afrimi
  • Fenerë LED me simbol
  • Fenerë automatikë- Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios- Çengel i parmë dhe i pasmë

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmsision automatik me 8 shpejtësi- Kuti transferimi me dy shpejtësi (gama e lartë/ulët) me Reagim Terreni me modalitet Rock Crawl*
  • Suspension ajri elektronik**
  • Teknologjia Ndal/Ndiz
  • Frenim Autonom në Rast Urgjence (AEB)
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)- Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)- Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)- Kontroll Elektronik i Tërheqjes (ETC)- Asistenca në Terren Kodrinor- Kontrolli Dinamik i stabilitetit (DSC)- Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)- Frena Elektrike Parkimi (EPB)- Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)- Kontroll përshpejtimi gradient (GAC)- Kompjuter bordi

  KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË

  • Baxho elektrike
  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim për drejtuesin dhe pasagjerin- Doreza të parme dhe të pasme- Sirtar kroskoti me ndriçim, overhead console downlight, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhi dhe dritë harte- Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Pragje me ndriçim
  • Ngarkesë 60:40 nëpërmjet ulëse ve të pasme me rrëshqitje e pjerrësim manual
  • Mbajtëse gotash dyshe me kapak
  • Çengel për trastën e pazarit
  • Sirtar dytësor kroskoti i sipërm
  • Rimeso lisi me hije natyrale
  • Mbajtëse syzesh dielli

  SIGURIA

  • Paralamërim akustik për rripin e sigurisë (deri në reshtin e tretë)
  • Jastëkë ajri para
  • Drita rreziku nën frenim të fortë
  • Alarm perimetri
  • Hapje kufizuesish në rast përmbysjeje
  • Jastëkë ajri anësorë

  FUNKSIONALITET

  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
  • Ndihma e Parkimit Para
  • Ndihma e Parkimit Prapa
  • Kamera për pamje të pasme
  • Hyrje pa çelës
  • Hapje bagazhi me gjest e fuqizuar -Bagazh i brendshëm i fuqizuar

  MULTIMEDIA

  • Ekran me prekje 10”
  • Lidhje Bluetooth®
  • Digital Audio Broadcast (DAB) Radio
  • InControl Protect
  • Navigacion nëpërmjet InControl Touch Pro
  • Pikë karikimi 12V (sirtari i sipërm i kroskotit)
  • Dy porta USB (rreshti i dytë)

  *Standard në motorët TD6 dhe Si6. I disponueshëm si opsional për motorët SD4. Nuk është i disponueshëm për motorët TD4. 

  ** Standard për motorët TD6 dhe Si6. I disponueshëm si opsional për motorët SD4.