• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  • INOVACION
   INOVACION

   Discovery i ri sjell një performancë të fuqishme nga dizajni i saj i avancuar i motorëve të përsosur dhe kursyes të karburantit me benzinë dhe me naftë. Motori ynë i avancuar Ingenium 2.0 litërsh është i pari me 4 cilindra me naftë që përdoret në një Land Rover me madhësi të plotë.

  • PERFORMANCA NË RRUGË
   PERFORMANCA NË RRUGË

   Discovery i ri është projektuar për të ofruar eksperiencë të sigurt, të rehatshme dhe përfshirëse në ngarje për të bërë që kilometrat të përshkohen pothuajse pa u vënë re. Kontrolli Dinamik i Stabilitetit dhe Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS) sigurojnë aftësi në rrugë dhe përmirësimin e cilësisë së udhëtimit.

  • AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   AFTËSI JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Aftësia e automjetit për të gjitha terrenet, aftësi lëvizëse në terren zhytës me Ndjesimi i Terrenit Zhytës opsionale dhe karakteristika të tjera të tilla Reagim Terreni 2, sigurojnë që Discovery i ri është gjithmonë gati për të dalë jashtë dhe të përballet me gjithçka që shfaqet në horizont.

  • ASISTENCA TË DREJTUESIT
   ASISTENCA TË DREJTUESIT

   Discovery i ri ka një sërë asistencash opsionale në drejtimin e automjetit për të përmirësuar sigurinë për ju dhe pasagjerët tuaj. Duke paraqitur mendimin, inxhinierinë dhe teknologjinë më inovative, këto funksione ju ndihmojnë të manovroni me lehtësi në trafik, autostradë, rrugë e madje edhe gjatë natës.

  • REHATIA DHE LEHTËSIA
   REHATIA DHE LEHTËSIA

   Me shtatë ulëse të plota në tre rreshta, tapiceri fleksibël dhe funksionalitet opsional të ngrohjes, ftohjes dhe masazhit - sidoqë ju të konfiguroni hapësirën inteligjente në Discovery-n e ri, gjithmonë do të keni hapësirë ​​për t'u çlodhur.

  • INFO-ZBAVITJE
   INFO-ZBAVITJE

   Teknologjitë më të fundit të info-zbavitjes janë të përfshira për të ofruar nivelet më të larta të zbavitjes, lidhshmërisë dhe informacionit. Që nga zgjedhja e sistemeve audio Meridian™ deri në inovacione si InControl Touch Pro dhe funksioni opsional Sistemi Zbavitja në ulëse t e Pasme, ka një botë në majën e gishtave tuaj.

  Rehatia dhe Lehtësia

  Aftësia

  Testuar në ekstrem

  • DHOMË SEMI-ANEKOIKE
   DHOMË SEMI-ANEKOIKE

   Në “tingullin neutral” të dhomës gjysmë-anekoike e ekspozojmë pikërisht kabinën ndaj një sërë frekuencash dhe vibracionesh, duke siguruar që Discovery i ri gjithmonë të dëgjohet i përsosur.

  • SHPEJTËSIA E ERËS
   SHPEJTËSIA E ERËS

   Në dhomat tona të klimës mund të rikrijojmë disa prej kushteve më sfiduese të erës që Discovery i ri do të përballet. Vetëm duke i shtyrë të gjitha sistemet në kufijtë e tyre, ne zhvillojmë besueshmërinë e vërtetë.

  • TEMPERATURA EKSTREME
   TEMPERATURA EKSTREME

   Në ambientet e botës reale dhe dhomat tona klimatike, i ngrijmë makinat në -40°C dhe i pjekim në 50°C. Pra, edhe në vendet më të largëta, rehatia dhe qetësia shpirtërore nuk janë kurrë larg.

  • JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR
   JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

   Nga bazat e testimit të akullit në Arjeplog të Suedisë, në rërën e pafalshme të shkretëtirës të Dubait, sigurohemi që performanca jonë legjendare në të gjitha terrenet të jetë e natyrshme në çdo automjet.

  Performanca

  Qëndrueshmëria