• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

  Karakteristikat kryesore

  • E JASHTËZAKONSHME ÇDO DITË
   E JASHTËZAKONSHME ÇDO DITË

   Silueta shkëlqyese dhe aerodinamike e Discovery Sport, me aftësi legjendare të Land Rover dhe tapiceri fleksibël i shtohet një automjeti të mrekullueshëm që arrin shumë më tepër.

   Shiko dizajnin
  • EKRANE TË TEKNOLOGJISË SË LARTË PËR LEHTËSI PËRDORIMI
   EKRANE TË TEKNOLOGJISË SË LARTË PËR LEHTËSI PËRDORIMI

   Kontrollet e përparme dallojnë një kroskot të pangarkuar që përmban një ekran me prekje 8” dhe ekran opsional Afishimi Ballor me teknologjinë më të fundit për ndërveprim intuitiv. Një ekran me prekje 10” InControl Touch Pro është gjithashtu i disponueshëm.

   SHIKO TEKNOLOGJINË
  • ulëse
 fleksible, hapësirë për këmbët dhe ngarkesën
   ulëse fleksible, hapësirë për këmbët dhe ngarkesën

   Me një rresht të dytë me rrëshqitje opsionale që mund të ofrojë hapësirë për këmbët të ngjashme me Range Rover dhe një rresht të tretë opsional, ju mund të përshtatni hapësirën për të plotësuar nevojat e ngarkesës ose të uljes.

   shikoni gjithanshmërinë

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca