• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 21”
  RROTA ALIAZHI 21”

  Rrota aliazhi 21” dalluese qoftë të zeza me shkëlqim ose portokalli Namib apo të argjendta te automjetet në ngjyrë të argjendtë silikoni dhe të zezë Farallon janë montuar si standard. Për një qëndrim më sportiv, ekziston mundësia rrotave të aliazhit me përmasa 21”.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  Sistemi i info-zbavitjes Incontrol Touch Pro është qendra e Discovery-t të ri-së për lidhjen, kontrollin dhe argëtimin. Ekran me prekje tepër reagues prej 10” ju lejon të kontrolloni në mënyrë intuitive hartat tuaja, mediat dhe cilësimet në makinë.

 • ulëse
 ME PALOSJE INTELIGJENTE
  ulëse ME PALOSJE INTELIGJENTE

  Discovery i ri Varianti i Parë përmban tre rreshta ulëse sh prej lëkure me palosje inteligjente që ju lejon të konfiguroni rreshtin e dytë dhe të tretë duke përdorur butonat në hapësirën e bagazhit, në ekranin kryesor me prekje ose përmes aplikacionit në telefonin inteligjent.

 • SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  Land Rover ka partneritet me Meridian™, një lider botëror në teknologjitë audio dhe përpunimin dixhital të tingullit me performancë të lartë për të zhvilluar këtë sistem të avancuara të audios rrethuese, duke prodhuar 825W me 16 altoparlantë dhe bas me dy kanale.

 • SISTEMI INCONTROL NAVIGATION PRO
  SISTEMI INCONTROL NAVIGATION PRO

  Pranë destinacionit tuaj, InControl Touch Pro Navigation sugjeron parkimin aty pranë nga një bazë të dhënash dhe me vetëm një klikim, parkimi i makinave shtohet dhe itinerari juaj përditësohet.

 • REAGIM TERRENI 2
  REAGIM TERRENI 2

  Reagim Terreni 2 monitoron kushtet e lëvizjes dhe zgjedh automatikisht mënyrën e duhur të lëvizjes për të optimizuar motorin e automjetit dhe cilësimet e tjera për t'iu përshtatur kërkesave të terrenit.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi jashtë-urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi i kombinuar l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Emetime CO2g/km
5 ulëse / 7 ulëse
TD6 AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) NDËRTO VETË 8.1 209 600 8.3 / 8.3 6.5 / 6.5 7.2 / 7.2 189 / 189