• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 19” ME 5 KËMBË “STILI 5021”
  RROTA ALIAZHI 19” ME 5 KËMBË “STILI 5021”

  Ky dizajn dallues i shton shumë individualitetit të automjetit. Mund të zgjidhni nga një gamë stilesh.

 • INCONTROL TOUCH
  INCONTROL TOUCH

  Sistemi i info-zbavitjes Incontrol Touch është qendra e Discovery-t të ri-së për lidhjen, kontrollin dhe argëtimin. Sistemi përmban një ekran me prekje 8” intuitive dhe kontrolle me rrëshqitje që e bëjnë të lehtë menaxhimin e çdo elementi të ambientit të makinës.

 • GRILË E ERRËT ATLAS ME QARKIM TË ZI NARVIK
  GRILË E ERRËT ATLAS ME QARKIM TË ZI NARVIK

  Kjo veçori e bën makinën të duket edhe më mahnitëse, duke theksuar dizajnin individual, bashkëkohor.

 • SISTEMI I PËRFORCUAR I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I PËRFORCUAR I AUDIOS SË LAND ROVER

  InControl Touch përmban një sistem audioje të përforcuar të shkëlqyeshëm Land Rover prej 250W me 10 altoparlantë dhe një pikë shtesë karikimi USB brenda dhomëzës ruajtëse për lidhje të pajisjes.

 • SHTRESA E ZEZË ME SHKËLQIM
  SHTRESA E ZEZË ME SHKËLQIM

  Një sërë detajesh dhe shtresash të veçanta, duke përfshirë të zezën me shkëlqim ndihmojnë në krijimin e hapësirës suaj individuale.

 • FRENIMI AUTONOM NË RAST URGJENCE
  FRENIMI AUTONOM NË RAST URGJENCE

  Nëse zbulohet një përplasje e mundshme, ky sistem shfaq një paralajmërim përpara përplasjes, duke ju dhënë kohë të ndërmerrni veprime. Nëse përsëri parashikohet përplasje dhe drejtuesi nuk ndërmerr asnjë veprim, sistemi aktivizon frenimin për të ndihmuar në reduktimin e ashpërsisë së përplasjes së mundshme.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi jashtë-urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi i kombinuar l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Emetime CO2g/km
5 ulëse / 7 ulëse
TD4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) NDËRTO VETË 10.5 189 430 7.2 / 7.4 5.6 / 5.7 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.7 / 7.8 5.6 / 6.8 6.4 / 6.5 168 / 171
TD6 AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) NDËRTO VETË 8.1 209 600 8.3 / 8.3 6.5 / 6.5 7.2 / 7.2 189 / 189
Si6 V6 AUTOMATIK ME BENZINË ME SUPERKOMPRIMUES (4WD) 3.0 litra Me Benzinë (340 PS) NDËRTO VETË 7.1 215 450 14.2 / 14.2 9.3 / 9.3 10.9 / 10.9 254 / 254