• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5011”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 5 KËMBË “STILI 5011”

  Me ngjyrë të argjendtë ky dizajn është elegant, bashkëkohor dhe rrit pamjen e automjetit.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  Hardueri dhe softueri i gjeneratës së ardhshme të InControl Touch Pro e përparon lidhjen dhe argëtimin në Discovery-n e ri në nivelin më të mirë. Ekran me prekje tepër reagues prej 10” ju lejon të kontrolloni në mënyrë intuitive mediat dhe cilësimet në makinë, si dhe hartat nëpërmjet InControl Navigation Pro.

 • FENERË LED ME SIMBOL
  FENERË LED ME SIMBOL

  Dritat e përparme dhe të pasme me ndriçim LED japin një prani që është e pamundur të injorohet. Mbështjellë rreth anëve të automjetit ato rrisin dukshmërinë dhe sigurinë.

 • SISTEMI AUDIO MERIDIAN™
  SISTEMI AUDIO MERIDIAN™

  Meridian është një lider botëror në audio me performancë të lartë dhe ky sistem përmban 10 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, duke ofruar definicion të jashtëzakonshëm dhe një tingull të qartë si kristal.

 • RIMESO DRURI
  RIMESO DRURI

  Çdo Discovery i ri është punuar me materiale dhe rimeso të cilësisë së lartë, me zgjedhje bujare të ngjyrave të tapicerisë dhe kombinime me karrocerinë. Një rimeso druri autentik është standard në Discovery HSE.

 • KAMERA E PASME
  KAMERA E PASME

  Për ta bërë parkimin në vende të ngushta më të thjeshtë, linjat statike që përfaqësojnë perimetrin e jashtëm të automjetit dhe rrugën e parashikuar mbivendosen në imazhin e pasmë të shfaqur në ekranin me prekje.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi jashtë-urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi i kombinuar l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Emetime CO2g/km
5 ulëse / 7 ulëse
TD4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) NDËRTO VETË 10.5 189 430 7.2 / 7.4 5.6 / 5.7 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.7 / 7.8 5.6 / 6.8 6.4 / 6.5 168 / 171
TD6 AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) NDËRTO VETË 8.1 209 600 8.3 / 8.3 6.5 / 6.5 7.2 / 7.2 189 / 189
Si6 V6 AUTOMATIK ME BENZINË ME SUPERKOMPRIMUES (4WD) 3.0 litra Me Benzinë (340 PS) NDËRTO VETË 7.1 215 450 14.2 / 14.2 9.3 / 9.3 10.9 / 10.9 254 / 254