• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

RANGE ROVER EVOQUE 5-DYER - SE

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • Motori dhe Performanca

  Tërheqja

  Motori Tërheqja Transmisioni
  Fuqia (kW/PS)
  Momenti (Nm) Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. cilindrave
  E-Kapaciteti eD4 me naftë Dy Rrota Aktive (2WD)
  Manual me 6 shpejtësi
  110/150 380 1500 1999 4
  E-Kapaciteti TD4 me naftë Katër Rrota Aktive (4WD)
  Manual me 6 shpejtësi ose Automatik me 9 shpejtësi
  110/150 380 1500 1999 4
  TD4 me naftë Katër rrota aktive (4WD)
  Manual me 6 shpejtësi ose Automatik me 9 shpejtësi
  132/180 430 1500 1999 4
  Si4 me benzinë Katër rrota aktive (4WD)
  Automatik me 9 shpejtësi
  176.5/240 340 1750 1999 4

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  eD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 182/113
  11.2 54
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 150PS E-Kapacitet 182/113
  10.8 54
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 150PS 180/111
  10.0 54
  TD4 me naftë (Manual me 6 shpejtësi) 180PS 200/124
  10.0 54
  TD4 me naftë (Automatik me 9 shpejtësi) 180PS 195/121
  9 54
  Si4 me benzinë (Automatik me 9 shpejtësi) 240PS 217/135
  7.6 68.5
 • Ekonomia e Karburantit

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km
  Konsumi jashtë-urban litra/100km
  Konsumi i kombinuar litra/100km Emetime të kombinuara të CO2 (g/km)
  eD4 me naftë (Manual) 150PS E-Kapacitet 5.0
  3.9
  4.3 113
  TD4 me naftë (Manual) 150PS E-Kapacitet 5.5
  4.3
  4.8 125
  TD4 me naftë (Automatik) 150PS 6.7
  5.1
  5.7 134
  TD4 me naftë (Manual) 180PS 5.5
  4.3
  4.8 125
  TD4 me naftë (Automatik) 180PS 6.1
  4.5
  5.1 134
  Si4 me benzinë (Automatik) 240PS 10.4
  6.4
  7.8 181
 • Dimensione dhe Kapacitete

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4,370mm
  • LARTËSIA
   1,635mm
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1,621.2mm
  • GJURMA E RROTËS SË PASME
   1,628.9mm
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË
   255mm/225mm**
  • KËNDI I AFRIMIT
   25°
  • KËNDI I PLATFORMËS
   22°
  • KËNDI I I NISJES
   33°
  • KTHESA RROTULLUESE
   Lartësi operimi 11.3m
   Rrotullime timoni majtas-djathtas 2.31

  **me Tërheqjan Aktiv

 • Tipare Standarde

  KARROCERIA

  • Xham i pasmë me ngrohje
  • Fshirëse xhami me sensor ndaj shiut dhe fenerë automatikë
  • Sistem Monitorimi i Presionit të Gomave (TPMS)
  • Dado rrotash bllokuese

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmision Manual me 6 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (2WD) (motor eD4)
  • Transmision Manual me 6 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (4WD) (motor TD4)
  • Transmision Automatik me 9 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (4WD) (motor Si4)
  • 2 Rrota Aktive (2WD) (motor eD4)
  • 4 Rrota Aktive (4WD) (motor TD4 dhe Si4)
  • Reagim Terreni (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC) (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Kollodok Efikas (motor TD4)
  • Kollodok Aktiv (motor Si4)
  • Vektorizim i Momentit (automjet me Katër Rrota Aktive (4WD))
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC)
  • Sistemi i Kontrollit të Tërheqjes (TCS)
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Kontrolli i Momentit/Tërheqjes të Motorit (EDC)
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios (TSA)

  SIGURIA

  • Jastëkë ajri - Para (drejtuesit dhe pasagjeri para)
  • Jastëkë ajri - Gjunjtë (drejtuesi)
  • Jastëkë ajri - Perdja anësore, drejtuesi, pasagjeri para dhe radha e dytë
  • Drita paralajmëruese rreziku nën frenim të fortë
  • Rripa sigurie me gjatësi përshtatëse para
  • Pika mbërthimi për ulëse fëmije ISOFIX
  • Përkujtues për lidhje rripi
  • Komandat kryesore të Range Rover: Bllokimi / zhbllokimi me telekomandim / - bllokim i dyfishtë / drita ndezur / bllokim/zhbllokim i bagazhit. Me alarm paniku të përfshirë

  TAPICERIA

  • Tapete
  • Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit
  • Hapësirë këmbësh, sirtar kroskoti, hapje dyersh, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhit dhe dritë harte
  • Levë marshi prej lëkure Oxford (vetëm Manual)
  • Rimeso horizontale alumini në saten të lëmuar (IP)
  • Rimeso qendrore alumini në saten të lëmuar
  • Kolonë timoni me pozicionim manual (katër pozicione)
  • Ndezje me buton

  FUNKSIONALITET

  • Ndihma e Parkimit Para
  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia me Frenim Autonom në Rast Urgjence
  • Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Ndjeshmëri Afërsie dhe Zbulim Prekje për Lartësi
  • Dritë harte
  • Hapje qendrore për dritaret
  • Hapësirë ruajtëse qendrore të mbuluar
  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim (Drejtuesi dhe pasagjeri)
  • Mbulesë bagazhi
  • Hapësira e bagazheve - Pika mbërthimi
  • Ndarje ulëse 60/40
  • Kontrolli i Udhëtimit
  • Ndihma e Parkimit Mbrapsht
  • Asistenca në Terren Kodrinor

  MULTIMEDIA

  • InControl Touch - Sistem audio me tetë altoparlantë
  • Ekran me prekje tetë inç
  • Portë USB x1
  • Lidhje telefoni me Bluetooth® plus transmetim audio
  • InControl Protect - Kjo veçori mund të mos jetë standarde në të gjitha vendet. Ju lutemi na kontaktoni më shumë detaje.
  • Ekran me ngjyra TFT pesë inç i qendrës së informacionit
  • Prizë rryme shtesë - Pjesa e përparme dhe bagazh
  • Marka dhe logoja Bluetooth® janë pronë e Bluetooth SIG, Inc.