• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 19” ME KËMBË “STILI 5021”
  RROTA ALIAZHI 19” ME KËMBË “STILI 5021”

  Ky dizajn dallues i shton shumë individualitetit të automjetit. Ju mund të zgjidhni nga një numër stilesh.

 • INCONTROL TOUCH
  INCONTROL TOUCH

  Sistemi i info-zbavitjes Incontrol Touch është qendra e Discovery-t të ri-së për lidhjen, kontrollin dhe argëtimin. Sistemi përmban një ekran me prekje 8” intuitive dhe kontrolle me rrëshqitje që e bëjnë të lehtë menaxhimin e çdo elementi të ambientit të makinës.

 • FENERË HALOGJEN
  FENERË HALOGJEN

  Fenerët halogjen paraqiten si standard në Discovery S, duke siguruar një ekuilibër të përsosur midis performancës dhe përballueshmërisë.

 • SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER
  SISTEMI I AUDIOS SË LAND ROVER

  InControl Touch është sistemi i ri i info-zbavitjes i pajisur në Discovery S, që përmban një sistem audio të shkëlqyer 80W Land Rover me 6 altoparlantë dhe lidhje të pajisjeve personale, duke përfshirë një pikë karikimi 12V në rreshtin e dytë.

 • RIMESO ABANOZI
  RIMESO ABANOZI

  Një rimeso abanozi te dyert dhe panelin e instrumenteve shton detaje të punuara për të krijuar atmosferë të jetesës moderne të kulturuar dhe hapësirën tuaj individuale.

 • PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA
  PARALAJMËRIMI I DALJES NGA KORSIA

  Paralajmërimi i Daljes nga Korsia mund të ndihmojë që udhëtimet e gjata të jenë shumë më të sigurta. Ndjen kur automjeti po del pa dashje nga korsia dhe ju njofton me një alarm vizual dhe një dridhje të butë të timonit.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi jashtë-urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi i kombinuar l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Emetime CO2g/km
5 ulëse / 7 ulëse
TD4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) NDËRTO VETË 10.5 189 430 7.2 / 7.4 5.6 / 5.7 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.7 / 7.8 5.6 / 6.8 6.4 / 6.5 168 / 171