• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

Tipare firmë

 • RROTA ALIAZHI 20” ME 10 KËMBË “STILI 1011”
  RROTA ALIAZHI 20” ME 10 KËMBË “STILI 1011”

  Ky dizajn bindës i rrotave të aliazhit materializon vetëm një nga detajet më të shkëlqyera që do të shihni në të gjithë automjetin.

 • SISTEMI INCONTROL NAVIGATION PRO
  SISTEMI INCONTROL NAVIGATION PRO

  Pranë destinacionit tuaj, InControl Touch Pro Navigation sugjeron parkimin aty pranë nga një bazë të dhënash dhe me vetëm një klikim, parkimi i makinave shtohet dhe itinerari juaj përditësohet.

 • BAGAZHI I BRENDSHËM I FUQIZUAR††
  BAGAZHI I BRENDSHËM I FUQIZUAR††

  Automjeti përmban një bagazh të brendshëm, i cili, kur hapet mund të ofrojë një platformë për përdorim në evente shoqërore dhe sportive si dhe të ofrojë mbrojtje më të madhe nga elementët.

 • SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
  SISTEM DIXHITAL AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

  Land Rover ka partneritet me Meridian, një lider botëror në teknologjitë audio dhe përpunimin dixhital të tingullit me performancë të lartë për të zhvilluar këtë sistem të avancuara të audios rrethuese, duke prodhuar 825W me 16 altoparlantë dhe bas me dy kanale.

 • ulëse
 LËKURE WINDSOR ME 16 POZICIONE
  ulëse LËKURE WINDSOR ME 16 POZICIONE

  Si pjesë e Paketës së ulëse ve 4, ulëse t e parme me ngrohje janë standard në lëkurën Windsor me parametra individualë të programuar, që sigurojnë më të fundit të rehatisë dhe jetesës së rafinuar.

 • MONITORIMI I KËNDEVE TË VËSHTIRA ME ASISTENCËN E KËNDIT TË VËSHTIRË DHE ZBULIMIN E MJETEVE GJATË ECJES MBRAPSHT
  MONITORIMI I KËNDEVE TË VËSHTIRA ME ASISTENCËN E KËNDIT TË VËSHTIRË DHE ZBULIMIN E MJETEVE GJATË ECJES MBRAPSHT

  Monitorimi i Këndeve të Vështira ju paralajmëron për automjetet që ndodhen ose po afrohen me shpejtësi në këndin tuaj të vështirë për të parë përmes një drite paralajmëruese të vogël në pasqyrën e dyerve.

Motorët në një shikim

Motori Përshpejtimi 0-100kph
në sekonda
Shpejtësia maksimale kph Momenti Nm Konsumi urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi jashtë-urban l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Konsumi i kombinuar l/100km
5 ulëse / 7 ulëse
Emetime CO2g/km
5 ulëse / 7 ulëse
TD4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (180 PS) NDËRTO VETË 10.5 189 430 7.2 / 7.4 5.6 / 5.7 6.2 / 6.3 163 / 166
Sd4 INGENIUM AUTOMATIK ME NAFTË* (4WD) 2.0 litra me naftë (240 PS) NDËRTO VETË 8.3 207 500 7.7 / 7.8 5.6 / 6.8 6.4 / 6.5 168 / 171
TD6 AUTOMATIK ME NAFTË (4WD) 3.0 litra me naftë (258 PS) NDËRTO VETË 8.1 209 600 8.3 / 8.3 6.5 / 6.5 7.2 / 7.2 189 / 189
Si6 V6 AUTOMATIK ME BENZINË ME SUPERKOMPRIMUES (4WD) 3.0 litra Me Benzinë (340 PS) NDËRTO VETË 7.1 215 450 14.2 / 14.2 9.3 / 9.3 10.9 / 10.9 254 / 254