• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

RANGE ROVER EVOQUE KABRIOLET - SE DYNAMIC KABRIOLET

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • Motori dhe Performanca

  Tërheqja

  Motori Tërheqja Transmisioni Fuqia (kW/PS) Momenti (Nm) Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. i cilindrit
  TD4 me naftë 4 Rrota Aktive (4WD) Automatik me 9 shpejtësi 110/150 380 1750 1999 4
  TD4 me naftë 4 Rrota Aktive (4WD) Automatik me 9 shpejtësi 132/180 430 1750 1999 4
  Si4 me benzinë 4 Rrota Aktive (4WD) Automatik me 9 shpejtësi 176.5/240 340 1750 1999 4

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-60mph Kapaciteti i karburantit (litra)
  TD4 me naftë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 150PS 180/112 12.0 54
  TD4 me naftë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 180PS 195/121 10.3 54
  Si4 me benzinë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 240PS 209/130 8.6 68.5

  *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar

 • Ekonomia e Karburantit

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km Konsumi jashtë-urban litra/100km Konsum i kombinuar litra/100km Emetimet e kombinuara të CO2 (g/km)
  TD4 me naftë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 150PS 6.7 5.1 5.7 149
  TD4 me naftë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 180PS 6.7 5.1 5.7 149
  Si4 me benzinë (​​Automatik me 9 shpejtësi) 240PS 11.4 7 8.6 201

  *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar

 • Dimensione dhe Kapacitete

  DIMENSIONE KAPACITETE

  GJATËSIA
  4,370mm
  LARTËSIA
  1,609mm
  GJURMA E RROTËS SË PARME
  1,621mm
  GJURMA E RROTËS SË PASME
  1,628mm
  LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË
  255mm/225mm**
  KËNDI I AFRIMIT
  19°
  KËNDI I PLATFORMËS
  18.9°
  KËNDI I NISJES
  31°
  KTHESA RROTULLUESE
  Lartësi operimi 11.3m
  Rrotullime timoni majtas-djathtas 2.31

  *Të gjitha shifrat janë të përkohshme dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar

  **me Tërheqjan aktiv

 • Tipare Standarde

  KARROCERIA

  • Fshirëse xhami me sensor ndaj shiut dhe fenerë automatikë
  • Xham i pasmë me ngrohje
  • Pasqyra të jashtme - funksion kujtese me ulje automatike në marshin mbrapsht
  • Sistem Monitorimi i Presionit të Gomave (TPMS)
  • Dado rrotash bllokuese
  • Parakolp dhe prapakolp dinamik
  • Pragje anësore dinamike
  • Marmita katrore me shkëlqim

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmision Automatik me 9 shpejtësi duke përfshirë funksionin inteligjent Ndal/Ndiz (4WD) (motorë TD4 dhe Si4)
  • 4 Rrota Aktive (4WD) (motor TD4 dhe Si4)
  • Reagim Terreni
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)
  • Katër Rrota Aktive (4WD)
  • Kollodok Efikas (motor TD4)
  • Kollodok Aktiv (motor Si4)
  • Vektorizim i Momentit
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Kontrolli Dinamik i Stabilitetit (DSC)
  • Sistemi i Kontrollit të Tërheqjes (TCS)
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Kontrolli i Momentit/Tërheqjes të Motorit (EDC)
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios (TSA)

  SIGURIA

  • Jastëkë ajri (për drejtuesin dhe gjunjtë; për pasagjerin para, te perdja dhe anësore)
  • Drita paralajmëruese rreziku nën frenim të fortë
  • Pika mbërthimi për ulëse fëmije ISOFIX
  • Përkujtues për lidhje rripi
  • Komandat kryesore të Range Rover: Bllokimi / zhbllokimi me telekomandim / - bllokim i dyfishtë / drita ndezur / bllokim/zhbllokim i bagazhit. Me alarm paniku të përfshirë
  • Pajisje mbrojtëse në rast përmbysjeje

  TAPICERIA

  • Tapete
  • Sirtar kroskoti me kyçje
  • Pika mbërthimi të erëpritëses
  • Ndriçimi i konfigurueshëm i ambientit
  • Hapësirë këmbësh, sirtar kroskoti, hapje dyersh, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhit dhe dritë harte
  • Ndezje me buton
  • Kolonë timoni me pozicionim manual (katër pozicione)

  FUNKSIONALITET

  • Ndihma e Parkimit Para
  • Ndihma e Parkimit Prapa
  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia me Frenim Autonom në Rast Urgjence
  • Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Ndjeshmëri Afërsie dhe Zbulim Prekje për Lartësi - Dritë harte
  • Hapje qendrore për dritaret
  • Hapësirë ruajtëse qendrore të mbuluar
  • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim (Drejtuesi dhe pasagjeri)
  • Hapësira e bagazheve - Pika mbërthimi
  • Kontrolli i Udhëtimit
  • Asistenca në Terren Kodrinor

  MULTIMEDIA

  • Sistemi Audio Meridian™ 380W me 10 altoparlantë plus bas (InControl Touch Pro)
  • Ekran me prekje 10”
  • Portë USB x2
  • Lidhje telefoni me Bluetooth® plus transmetim audio
  • InControl Protect - Kjo veçori mund të mos jetë standarde në të gjitha vendet. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë detaje.
  • Ekran me ngjyra TFT pesë inç i qendrës së informacionit
  • Prizë rryme shtesë - Pjesa e përparme dhe bagazh
  • Marka dhe logoja Bluetooth® janë pronë e Bluetooth SIG, Inc.
  • Meridian është një markë e regjistruar tregtare e Meridian Audio Ltd.