• Range Rover

    Range Rover

    Domethënja e fjalës Lux

  • Range Rover Sport

    Range Rover Sport

    I bukur si asnjëherë më parë

  • Range Rover Velar

    Range Rover Velar

    Range Rover i avancuar

  • Range Rover Evoque

    Range Rover Evoque

    Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

  • DISCOVERY I RI

    DISCOVERY I RI

    SUV më i shkathët

  • Discovery Sport i ri

    Discovery Sport i ri

    SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

  • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

    OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

    Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

  • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

    EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

    Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

DISCOVERY - S I RI

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
  • MOTORI DHE PERFORMANCA

    Tërheqja

    Motori Tërheqja Transmisioni
    Fuqia (kW/PS)
    Momenti Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr . i cilindrave
    Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
    8 shpejtësi 132/180 430 1500 1999 4
    Ingenium Sd4 2.0 litërsh Sd4 me naftë automatik Katër Rrota Aktive (4WD)
    8 shpejtësi 177/240 500 1500 1999 4

    Performanca

    Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (sek) 0-100kph (0-60mph)
    Kapaciteti i karburantit (litra)
    Filtër nafte
    Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik 189 (117)
    10.5 (9.9) 77 Standard
    Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik 207 (128)
    8.3 (8.0) 77 Standard
  • EKONOMIA E KARBURANTIT

    EKONOMIA E KARBURANTIT

    Motori Konsumi urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
    Konsumi jashtë-urban litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse
    Konsumi i kombinuar litra/100km (mpg) 5 ulëse / 7 ulëse Emetime të kombinuara të CO2 (g/km) 5 ulëse / 7 ulëse
    Ingenium Td4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.2 (39.2) / 7.4 (38.2)
    5.6 (50.4) / 5.7 (49.6)
    6.2 (45.6) / 6.3 (44.8) 163 / 166
    Ingenium Sd4 2.0 litërsh me naftë automatik* 7.7 (36.7) / 7.8 (36.2)
    5.6 (50.4) / 5.8 (48.7)
    6.4 (44.1) / 6.5 (43.5) 168 / 171

    *Shifrat e konsumit të karburantit mund të përmirësohen me rrotat Aero.

  • DIMENSIONE DHE KAPACITETE

    DIMENSIONE DHE KAPACITETE

    • GJATËSIA
      4970mm
    • GJERËSIA
      2220mm (me pasqyra të hapura) / 2073mm (me pasqyra të palosura)
    • GJURMA E RROTËS SË PARME
      1692mm*
    • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
      228mm/284mm*
    • LARTËSIA
      1888mm
    • KËNDI I AFRIMIT (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
      29°/34°
    • KËNDI I PLATFORMËS (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
      22.2°/27.5°
    • KËNDI I I NISJES (SUSPENSION ME AJËR/SUSTA)
      27°/30°
    • KTHESA RROTULLUESE
      Lartësi operimi 12.3m
      Mur-më-mur 12.7mRrotullime timoni majtas-djathtas 2.7

    *Vetëm suspensioni me ajër elektronik.

  • TIPARET STANDARDE

    KARROCERIA

    • Xham i parmë akustik i laminuar
    • Xham i pasmë me ngrohje me fshirëse larëse
    • Drita afrimi te dyert
    • Pasqyra dyersh me ngrohje
    • Asistenca e Stabilitetit të Rimorkios
    • Çengel i parmë dhe i pasmë

    TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

    • Transmsision automatik me 8 shpejtësi
    • Kuti transferimi me një shpejtësi (vetëm gama e lartë) me Reagim Terreni*
    • Suspension me susta (vetëm 5 ulëse )*
    • Teknologjia Ndal/Ndiz
    • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC)
    • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
    • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
    • Kontroll Elektronik i Tërheqjes (ETC)
    • Asistenca në Terren Kodrinor
    • Kontrolli Dinamik i stabilitetit (DSC)
    • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
    • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
    • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
    • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
    • Kontroll përshpejtimi gradient (GAC)
    • Komputer bordi

    KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË

    • Spreth me pasqyra të brendshme me ndriçim për drejtuesin dhe pasagjerin
    • Doreza të parme dhe të pasme
    • Sirtar kroskoti me ndriçim, overhead console downlight, panel i sipërm me ndriçim, dritë bagazhi dhe dritë harte
    • Ngarkesë 60:40 nëpërmjet ulëse ve të pasme me rrëshqitje e pjerrësim manual
    • Mbajtëse gotash dyshe
    • Shtresë Ebony
    • Mbajtëse syzesh dielli

    SIGURIA

    • Paralamërim akustik për rripin e sigurisë (deri në reshtin e tretë)
    • Jastëkë ajri para
    • Drita rreziku nën frenim të fortë
    • Alarm perimetri
    • Hapje kufizuesish në rast përmbysjeje
    • Jastëkë ajri anësorë

    MULTIMEDIA

    • Ekran me prekje 8”
    • InControl Protect
    • Pikë karikimi 12V (rreshti i dytë)

    *Standard vetëm në motorët TD4 dhe SD4.