• Range Rover

  Range Rover

  Domethënja e fjalës Lux

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  I bukur si asnjëherë më parë

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Range Rover i avancuar

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Dallues dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte

 • DISCOVERY I RI

  DISCOVERY I RI

  SUV më i shkathët

 • Discovery Sport i ri

  Discovery Sport i ri

  SUV kompakte aventuriere dhe e gjithanshme

 • OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

  Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja

 • EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

  Krahasoni automjetet tona për të gjetur të përsosurën për ju

DISCOVERY SPORT - SE

Hap të gjitha
Mbyll të gjitha
 • Motori dhe Performanca

  Tërheqja

  Motori Tërheqja Transmisioni
  FuqiaW/PS)
  Momenti Forca maksimale shtytëse (rpm) Kapaciteti (cc) Nr. i cilindrave
  eD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet Dy Rrota Aktive (2WD)
  Gjashtë shpejtësi
  110/150 380 1,750 1,999 4
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) Katër Rrota Aktive (4WD)
  Gjashtë shpejtësi
  110/150 380 1,750 1,999 4
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet Katër Rrota Aktive (4WD)
  Gjashtë shpejtësi
  110/150 380 1,750 1,999 4
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (150PS) Katër Rrota Aktive (4WD)
  Nëntë shpejtësi 110/150 380 1,750 1,999 4
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (180PS) Katër Rrota Aktive (4WD)
  Gjashtë shpejtësi 132/180 430 1,750 1,999 4
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (180PS) Katër Rrota Aktive (4WD)
  Nëntë shpejtësi 132/180 430 1,750 1,999 4
  Si4 2.0 litërsh me benzinë automatik (240PS) Katër Rrota Aktive (4WD)
  Nëntë shpejtësi 176.5/240 340 1,750 1,999 4

  Performanca

  Motori Shpejtësia maksimale (kph/mph) Përshpejtimi (secs) 0-100kph (0-60mph)
  Kapaciteti i karburantit (litra)
  Filtër nafte
  eD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet 180 (112)
  10.6 (10.0) 54 Standard
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) 180 (112)
  11.7 (11.0) 54 Standard
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet 180 (112)
  11.7 (11.0) 54 Standard
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (150PS) 180 (112)
  10.3 (9.7) 54 Standard
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (180PS) 188 (117)
  9.9 (9.4) 54 Standard
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (180PS) 188 (117)
  8.9 (8.4)
  54 Standard
  Si4 2.0 litërsh me benzinë automatik (240PS) 200 (124)
  8.2 (7.8)
  70 n/a
 • Ekonomia e Karburantit

  EKONOMIA E KARBURANTIT

  Motori Konsumi urban litra/100km (mpg)
  Konsumi jashtë-urban litra/100km (mpg)
  Konsumi i kombinuar litra/100km (mpg) Emetime të kombinuara të CO2 (g/km)
  eD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet 5.5 (51.4) (5 ulëse )
  4.2 (67.3) (5 ulëse )
  4.7 (60.1) (5 ulëse ) 123 (5 ulëse )
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) 6.1 (46.3) (5 ulëse ) / 6.4 (44.1) (5+2 ulëse )
  4.6 (61.4) (5 ulëse ) / 4.6 (61.4) (5+2 ulëse )
  5.1 (55.4) (5 ulëse ) / 5.3 (53.3) (5+2 ulëse ) 134 (5 ulëse ) / 139 (5+2 ulëse )
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (150PS) E-Kapacitet 5.6 (50.4) (5 ulëse )
  4.5 (62.8) (5 ulëse )
  4.9 (57.7) (5 ulëse ) 129 (5 ulëse )
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (150PS) 6.3 (44.8) (5 ulëse ) / 6.3 (44.8) (5+2 ulëse )
  4.7 (60.1) (5 ulëse ) / 4.7 (60.1) (5+2 ulëse )
  5.3 (53.3) (5 ulëse ) / 5.3 (53.3) (5+2 ulëse ) 139 (5 ulëse ) / 139 (5+2 ulëse )
  TD4 2.0 litërsh me naftë manual (180PS) 6.1 (46.3) (5 ulëse ) / 6.4 (44.1) (5+2 ulëse )
  4.6 (61.4) (5 ulëse ) / 4.6 (61.4) (5+2 ulëse )
  5.1 (55.4) (5 ulëse ) / 5.3 (53.3) (5+2 ulëse ) 134 (5 ulëse ) / 139 (5+2 ulëse )
  TD4 2.0 litërsh me naftë automatik (180PS) 6.3 (44.8) (5 ulëse ) / 6.3 (44.8) (5+2 ulëse )
  4.7 (60.1) (5 ulëse ) / 4.7 (60.1) (5+2 ulëse )
  5.3 (53.3) (5 ulëse ) / 5.3 (53.3) (5+2 ulëse ) 139 (5 ulëse ) / 139 (5+2 ulëse )
  Si4 2.0 litërsh me benzinë automatik (240PS) 10.7 (26.4) (5 ulëse ) / 10.8 (26.2) (5+2 ulëse )
  6.8 (41.5) (5 ulëse ) / 6.8 (41.5) (5+2 ulëse )
  8.2 (34.5) (5 ulëse ) / 8.3 (34.0) (5+2 ulëse ) 191 (5 ulëse ) / 197 (5+2 ulëse )
 • Dimensione dhe Kapacitete

  DIMENSIONE DHE KAPACITETE

  • GJATËSIA
   4,599mm
  • GJERËSIA (ME PASQYRA TË HAPURA)
   2,173mm (me pasqyra të hapura) / 2,069mm (me pasqyra të palosura)
  • GJURMA E RROTËS SË PARME
   1,621mm
  • LARTËSIA NGA TERRENI I BOSHTIT TË PASMË
   239mm
  • LARTËSIA
   1,724mm
  • KËNDI I AFRIMIT
   25°
  • KËNDI I PLATFORMËS (5 ulëse / 5+2 ulëse )
   21° / 20°
  • KËNDI I I NISJES
   31°
  • KTHESA RROTULLUESE

   • Lartësi operimi 11.6m
   • Rrotullime timoni majtas-djathtas 2.43
 • Tipare Standarde

  KARROCERIA

  • Fenerë automatik dhe fshirëse me sensor ndaj shiut
  • Drita Ditore (DRL)
  • Një llampë anti-mjegull e pasme
  • Sistem Monitorimi i Presionit të Gomave (TPMS)
  • Doreza dyersh me ngjyrë trupi
  • Çengel i parmë dhe i pasmë

  TRANSMISIONI DHE DINAMIKA E NGARJES

  • Transmsision automatik me gjashtë shpejtësi
  • Reagim Terreni® (përf. Modaliteti Ekologjik) - VETËM 4WD
  • Kontroll i Zbritjes Kodrinore (HDC®) - VETËM 4WD
  • Kollodok Efikas - VETËM 4WD
  • Sistem Frenimi Kundër-Bllokues (ABS)
  • Kontroll Elektronik i Tërheqjes (ETC)
  • Drejtimi Elektronik i Asistuar me Fuqi (EPAS)
  • Asistenca në Terren Kodrinor
  • Kontrolli i Stabilitetit të Vërtitjes (RSC)
  • Kontrolli Dinamik i stabilitetit (DSC)
  • Kompjuter bordi me qendër mesazhesh
  • Suspensioni - Para: McPherson, Prapa: Susta spirale integrale
  • Frena Elektrike Parkimi (EPB)
  • Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence (EBA)
  • Shpërndarja Elektronike e Frenimit me Forcë (EBD)
  • Kontroll përshpejtimi gradient (TSA) Ndezje me buton

  KARAKTERISTIKA TË TAPICERISË

  • Pasqyrë e brendshme me zbehje automatike
  • Kolonë timoni me pozicionim manual (4 pozicione)
  • Ndriçimi i brendshëm - Ndriçim para me ulje
  • Ndriçimi i brendshëm - Ndriçim i hapësirës së këmbëve
  • Xhep harte (Mbas ulëse ve të parme) - ulëse lëkure të pjesshme, të grimcuar dhe Windsor
  • Veshje fisnike - Shtresa C e dyerve
  • Hapësira e bagazheve - Pika mbërthimi
  • Prizë bagazhi - 1 x 12V

  SIGURIA

  • Sistem i mbrojtjes së kalimtarëve
  • Drita të ecjes mbrapsht
  • Llambë ndalimi qendrore (CHMSL)
  • Shtatë jastëkë ajri - Para (Drejtuesi dhe pasagjeri para), Gjunjtë (Drejtuesi), Anësorë, Drejtuesi dhe pasagjeri para dhe radha 2
  • Ndërprerës i jastëkut të ajrit të pasagjerit
  • Paralajmërim i rripit të sigurisë me tre pika - Të gjitha ulëse t
  • Rripa sigurie të pasme
  • Paralamërim akustik për rripin e sigurisë
  • Pika mbërthimi për ulëse fëmije ISOFIX: Row 2 Outer Seats
  • Alarm perimetri me alarm paniku në largësi
  • Bllokim automatik dhe Sistem Zhbllokimi i Përplasjes
  • Bllokues për fëmijë me komandim - Dyert dhe dritaret
  • Front Head restraints 2 way Adjust (Driver and Passenger)
  • Kufizues koke të pasme x 2 pozicione (Jo në qendër prapa - AVL si opsion)
  • Drita rreziku nën frenim të fortë
  • Bori me dy tonalitete

  FUNKSIONALITET

  • Kontroll Udhëtimi
  • Frenim Autonom në Rast Urgjence
  • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
  • Ndihma e Parkimit Prapa
  • Kontrolli i klimës me dy zona
  • Pasqyra makiazhi me ndriçim
  • Xham i pasmë me ngrohje (duke përfshirë fshirësen)
  • Hapje/mbyllje qendrore - Nga dera e parme
  • Hapësirë ruajtëse - Paneli qendror - Kapak me palosje - Linjë e ulët përfsh. dy mbajtëse gotash
  • Hapësirë ruajtëse - Hapësirë shtesë disponohet mbi IP e poshtme (Prapa marshit/selektorit)
  • Hapësirë ruajtëse - Raft - Në kroskot para pasagjerit
  • Hapësirë ruajtëse - Mbajtëse syzesh dielli, Panel i sipërm
  • Çengel funksional
  • Spreth dielli - Pasqyra makiazhi për drejtuesin dhe pasagjerin
  • Doreza mbajtëse të sipërme
  • Dritë bagazhi
  • Hapje/mbyllje qendrore - Nga dyert e parme dhe të pasme
  • Ndriçimi i brendshëm - Drita leximi të hartës - Touch Sense
  • Mbulesë e ngarkesës

  MULTIMEDIA

  • Sistem navigacioni
  • Rreshti i dytë - prizë 1 x 12V (Ndodhet në pjesën e pasme të panelit qendror ndërmjet ulëse ve të parme)
  • Lidhje telefoni me Bluetooth® plus transmetim audio
  • Ekran me prekje me ngjyra pesë inç si qendër informacioni e drejtuesit
  • Ekran me prekje me ngjyra tetë inç - Info-zbavitje
  • Të dhëna ekologjike
  • Modalitet Ekologjik
  • Hapësirë ruajtëse - Sirtar kroskoti